mobile

Wege Street FOOD

Bardzo lubię podróżować, a destynacje często wybieram kierując się poziomem lokalnej kuchni. Night markety, targi w środku miast i zwykłe budki z jedzeniem to mój sposób na odkrywanie nowych miejsc.

informacja prasowa
TAGI
Wege Street FOOD

Na warsztatach wspólnie przygotujemy proste dania ze świeżych produktów. Nie do końca dietetyczne, ale za to pełne umami, czyli “piątego smaku”.
Poczuj smaki i zapachy z azjatyckich ulic, meksykańskich placów i izraelskich targów. W menu m.in.: meksykańskie tacos z sosami, tajwańskie bułeczki bao, sajgonki prosto z Wietnamu i izraelski sabih.

Prowadząca:
Judyta Warzecha-Grzymała (Kolektyw Samo Dobro)

* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów są niezbędne sprzęty kuchenne
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.

Cena 120 zł/ os

Wymagana wcześniejsza rezerwacja miejsc.
Zgłoszenie proszę kierować na mail: cooking.sopot@gmail.com
W zgłoszeniu prosimy wpisać w tytule temat warsztatu, a poniżej imię i nazwisko, liczbę osób, numer telefonu.

KOMENTARZE

aktualności

więcej z działu aktualności

sport

więcej z działu sport

kultura i rozrywka

więcej z działu kultura i rozrywka

Drogi i Komunikacja

więcej z działu Drogi i Komunikacja

Kryminalne

więcej z działu Kryminalne

KONKURSY

więcej z działu KONKURSY

Sponsorowane

więcej z działu Sponsorowane

Biznes

więcej z działu Biznes

kulinaria

więcej z działu kulinaria

Zdrowie i Uroda

więcej z działu Zdrowie i Uroda